top of page

BOKA EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Vi tycker du ska få en chans att upptäcka om Elit kiropraktik är rätt ställe för dig i lugn och ro utan stress. Därför har du möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation som innebär att du kommer in till kliniken för ett samtal med kiropraktorn på plats. OBS detta sker inte över telefon. 

En konsultation hos oss innebär ett samtal där du under första delen får berätta om anledningen till ditt besök. Andra delen fokuserar på hur din hälsa kan förbättras och under tredje delen har vi en möjlighet att berätta vad vi gör, vad som skiljer oss och vad som gör oss unika från dem allra flesta kiropraktorer i regionen.

Vår kostnadsfria konsultation är inte något åtagande från din sida och du väljer själv om du vill gå vidare med en undersökning som kan ske direkt i samband med konsultationen eller bokas in vid ett senare tillfälle. Konsultationen tar ca 20 minuter och för den detaljerade och omfattande undersökningen bör du avsätta 30-40 minuter. 

Är du bara nyfiken på kiropraktik, de olika varianterna och vad som skiljer oss, har du möjlighet att komma på en gruppresentation på kliniken som varar 20-30 minuter. I slutet av presentationen har du även möjlighet att ställa frågor om längden på behandling, ekonomi och andra frågor du kan tänka dig. Var vänlig kontakta oss på 0586-20 21 40 för att boka plats. 

bottom of page